aipike1
aipike2
aipike3
X

Janten anjeun Pangalusna
EDGE SISTEM panyalindungan
Mitra.

Mimitian Proyék Anjeun AyeunaGO

Ragrag mangrupikeun panyabab paling umum tina tatu anu aya hubunganana sareng padamelan. Anjeun tiasa ngirangan résiko pisan ku ngagunakeun produk panyalindungan kaamanan anu leres. Nalika anjeun peryogi langkung seueur ti supplier produk kaamanan anjeun, ngobrol sareng kami. Kami nyayogikeun dukungan anu paling dipercaya!
Panggihan saha kami jeung naon urang ngalakukeun, meunang karapihan pikiran jeung parusahaan profésional anu fokus kana panyalindungan ujung konstruksi.

NAON URANG SUNDA?
Colorful-Bold-Black-Friday-Sale-YouTube-Thumbnail

HAYANG TEMPAT KERJA ANJEUN AMAN JEUNG EFISIEN?

Ieu cukup basajan dina APAC, jasa hiji-jas, ti canggih samentara solusi tech panyalindungan tepi pas kabutuhan Anjeun sorangan, nepi ka produk ékonomi nu nurutkeun standar kaamanan. APAC kéngingkeun sadayana anu anjeun peryogikeun (sareng seueur deui) pikeun mastikeun proyék konstruksi anjeun éfisién sareng nguntungkeun sabisa.

SOURCING EDGE SISTEM panyalindungan
TI APAC

  • Pikeun Perusahaan,
    Proyék Pangwangunan Kota
  • Pikeun Grosir
    jeung Proyék Distribusi

Urang ngarti hese pikeun nyerang kasaimbangan antara ningkatkeun bisnis sareng ngajaga perusahaan up-to-date sareng syarat hukum kaamanan anu ketat.
Pikeun ningkatkeun kaayaan ieu, anjeun peryogi pasangan anu tiasa dipercaya pikeun ngabéréskeun masalah panyalindungan ujung anjeun sareng mastikeun proyék éta saluyu sareng strategi bisnis anjeun.
Kalayan langkung ti 10 taun dina bisnis konstruksi sareng pabrik téknis di Cina, kami gaduh desain sareng kamampuan manufaktur, sareng OEM & ODM tiasa dicap ku labél pribadi anjeun.
Sadaya barang bakal dikirimkeun ka anjeun kalayan gancang sareng kalenturan, teras anjeun tiasa nyepetkeun prosés proyék sareng kéngingkeun kauntungan bisnis.
Fokus kana naon anu anjeun lakukeun pangsaéna, teras sesakeun ka kami.

Numutkeun kana panilitian ku MarketInsightsReports, pasar Edge Protection System ngagaduhan pandangan bisnis anu langkung kuat sareng efektif.
Sanaos kapangaruhan ku COVID-19, industri Sistem Perlindungan Tepi global dugi ka $ 372 juta dina taun 2020. Sareng diperkirakeun ngahontal $ 508.8 juta dina ahir taun 2027.
Naha henteu ngamimitian pasar énggal? Naon anu anjeun hesitating pikeun?
Kami bakal ngadukung anjeun sareng tim anjeun pikeun asup kana pasar anu giat ieu kalayan wawasan strategis, produk anu pas sareng dukungan langsung.
Hayu urang gawé bareng pikeun ngarebut kasempetan mangpaat tina pasar anu terus-terusan ngembang ieu.
Kami resep ningali anjeun meunang ageung di pasar Edge Protection System.

edge-protection-application-apac

Sadaya-sabudeureun konstruksi EDGE solusi panyalindungan

  • KAahlian

    Kaahlian tina Tepi Protection Systems
  • REPUTASI

    Ngajual 50 perusahaan konstruksi pang luhur dunya
  • PRODUKTIVITAS

    Produktivitas panyalindungan ujung luar biasa
  • KUALITAS

    produk panyalindungan ujung mumpuni

Proyék Klién Diulas

Mitra Kami Puas

  • OUR PARTNERS (11)
  • OUR PARTNERS (12)
  • OUR PARTNERS (8)
  • OUR PARTNERS (9)
  • OUR PARTNERS (13)
  • OUR PARTNERS (1)
  • OUR PARTNERS (2)
  • OUR PARTNERS (3)
  • OUR PARTNERS (4)
  • OUR PARTNERS (5)
  • OUR PARTNERS (6)
  • OUR PARTNERS (7)
  • OUR PARTNERS (10)

Taroskeun ka Ahli Sistem Perlindungan Tepi Anjeun

Ngajalankeun proyék konstruksi sanés tugas anu gampang, anjeun kedah masihan prominence kana kasalametan pagawe dina situs anjeun unggal dinten.
Tujuan APAC nyaéta pikeun nyegah ragrag sateuacan kajadian, ngajaga proyék anjeun nguntungkeun sareng lancar.
Henteu masalah aplikasina, solusi kami nyumponan kabutuhan anjeun.

Sambungkeun ka proyék suksés salajengna anjeun!

panganyarna wartos & blog

nempo leuwih
  • Opat Wadah Suhu...

    Kami gumbira ngumumkeun yén dina 14 April 2021, kami ngirimkeun opat wadah APAC Safedge Bolt Down Temporary Edge Protection Systems pikeun proyék GS E&C T301 di Singapura. Dina sajarahna, ragrag geus ngabalukarkeun ngarah tina kacilakaan fatal dina industri konstruksi. ...
    maca deui
  • Naon Dupi Edge Protection Des ...

    Naon anu Dirancang Perlindungan Edge? Sistem Perlindungan Tepi, nalika dipasang dina pedoman produsén nawiskeun lingkungan kerja anu aman pikeun jalma anu damel di jangkungna. Sistem panghalang bolong sapertos tepi beton APAC ...
    maca deui
  • Sistem Guardrail Fleksibel...

    Sistem Guardrail Fleksibel Ngabantosan Klién Langkung Ngajagi Pagawena Kami ngirim sistem pagar pikeun kontraktor konstruksi ageung di Australia. Éta pamasangan gancang, cocog pikeun standar Australia sareng konstruksi mar ...
    maca deui